Страшно подумати, що на ці процедури краси жінки йшли по своїй волі

У минулому столітті було багато винахідників, які не оминали стороною сферу жіночої краси. Про самих незвичайних і не таких уже й безпечних салонних процедурах повідомляє Сlutch

Скажений фен

Чудо-конструкція, яка могла просушити не тільки волосся і шкіру голови, а й все тіло.

Безпощадна завивка

Тримати на своїй голові таку споруду з купою дротів щонайменше страшно. Але винахідники з Німеччини, були настільки ощасливлені своїм приладом, що про те, як себе буде почувати жінка забули.

«Фантомас» для розігріву шкіри обличчя

Щоб розігріти шкіру на обличчі в ХХ столітті була винайдена шикарна маска. Температура регулювалася за допомогою датчиків, а прототип, напевно, змальовували з Фантомаса.


Шокова заморозка

Протилежне дію розігріву особи — крижана маска. Величезні кубики льоду кріпилися до маски. З особи було видно тільки очі жінки.


Корекція кольору обличчя

Щоб колір шкіри на обличчі був однаковим, великі уми придумали маску-космонавта, з приєднаним балоном, з якого виходило спеціальну речовину.

Позбавлення від веснянок, як у фільмі жахів

Одним дівчатам веснянки подобаються і вони не хочуть з ними розлучатися, інші, навпаки, не знають, як їх позбутися. Для всіх, хто сумнівався, пропонуємо поглянути на моторошний метод 30-х років минулого століття.

«Хочу ямочки на обличчі»

Ямочки додають обличчю витонченості, а їх власниці сором’язливості. Прилад по «виробництву» ямочок існував в минулому столітті.


Страшні маски від зморшок
Сучасних процедур по розгладжую зморшок в салонах можуть багато, а якихось 80 років тому жінки про таке навіть мріяти не могли. Єдине, на що можна було розраховувати, на моторошні маски.

Обійдемося без сонцезахисного крему
Поки хтось дуже розумний не придумав сонцезахисний крем, жінки захищали своє тіло від небезпечних ультрафіолетових променів за допомогою скафандра-приведення.

Геть целюліт
Найкомфортніше і важливий винахід минулого століття — масажер для схуднення. Сидиш собі, в’яжеш або читаєш книгу, а твій жир «топить» масажер.

Нагадаємо 5 правил здоров’я від Йозефа Пілатеса

Як повідомляла Politeka, жінки в небезпеці: українок труять забороненими китайськими підробками

Також Politeka писала, шкодить молоко і молочні продукти вашому здоров’ю